Снимка Флагман.бгЖестокият убиец от Айтос Теньо Енчев току-що заяви в съдебната

...
Снимка Флагман.бгЖестокият убиец от Айтос Теньо Енчев току-що заяви в съдебната
Коментари Харесай

Убиецът Теньо: Всичко стана след един семеен скандал, много обичах Ивета

Снимка Флагман.бг

Жестокият палач от Айтос Теньо Енчев преди малко съобщи в правосъдната зала, че не заслужава да бъде на независимост, откакто умъртви от пердах преди дни обичаната си Ивета. Многократно осъжданият Теньо изплака пред Окръжния съд, че към момента не може да си елементарни за случката, написа Флагман.бг.

" Меко казано е, че скърбя, тъй като това беше човек, който доста обичах. Всичко стана след един фамилен скандал. Искам да остана в ареста! ",  изплака 27-годишният айтозлия, чиято първа присъда е още преди да навърши пълноправие.

Неговият юрист Пламен Генов опита да изкара рецидивиста жертва на прехода, като той надали не посочил, че желае да се поправи с опита да сътвори семейство, който обаче приключи трагично в събота вечерта. Тогава пред очите на невръстното им дете побеснелият Теньо смаза с юмруци и ритници приятелката си Ивета. 19-годишната госпожица умря след няколко часа мъка в болничното заведение след тежка черепно-мозъчна контузия.

Окръжният прокурор Елгина Чалъмова разкри, че макар началната фаза на следствието, към този момент са събрани задоволително доказателства, че точно Теньо е причинител на бруталното ликвидиране. Това се доказвало и от разпитите на свидетелките Станка и Магдалена Стоянови, които също живеят в къщата на ужасите и са чували постоянно свадите сред младата госпожица. Показания по случая е дала и бабата на Теньо Димитринка Георгиева, която е първата, пристигнала на мястото и заварила обезобразената Ивета в локва кръв.

Прокурорът категорично акцентира, че в случай че бъде пуснат с по-лека мярка, Теньо може да се укрие, защото го грози доживотна присъда.

Той е неведнъж осъждан, лежал е 6 години в пандиза, като е пуснат на независимост през април 2016 година Малко по-късно се преместил дружно с Ивета в фамилната къща в Айтос.

Бургаският областен съд ще разгласи решението си след минути, очаквайте детайлности!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР